Wie ik ben? 2019-06-06T14:32:53+00:00

Zin in Werk en Leven

Ik bied je een plek waar je
je eigen plek terugvindt.

Een plek waar je welkom bent,
met alles wat je bij je draagt.

Ik kijk naar je uit. 

NVPA en RBCZ gecertificeerd
Ik heb weet van die weg,
van de vrede en de rust
die er is als ik op
mijn eigen plek sta.
Van daaruit vertrek ik,
kan ik bedding zijn
voor mijn cliënten
en kader maken.
Thonny Oosterlee van der Vegt
Psychosociaal therapeut,
Loopbaanbegeleider,
e
chtgenote, moeder
en grootmoeder

Thonny Oosterlee van der Vegt Psychosociaal therapeut

Het aangaan van een wezenlijke betrekking van mens tot mens kenmerkt mij

Sinds 1996 ben ik opgeleid en werkzaam als psychosociaal therapeut, coach en loopbaan/outplacement begeleider. Vanaf mijn 22ste zelfstandig onderneemster. Daarnaast werkte ik als beleidsadviseur bij een retail organisatie. In die tijd lag mijn verlangen mij professioneel verder te ontwikkelen vooral op het gebied van communicatie en marketing. Na zo’n 25 jaar ‘zaken doen’ verloor ik mijn plezier en voldoening in mijn werk. Er was veel onrust, vermoeidheid, gejaagdheid, ik verloor mijn innerlijke vitaliteit.

Mensen in contact brengen met hun levensverhaal

Mijn persoonlijke en professionele verlangen en gemis maakte dat ik weer op weg ging en mij ben gaan verdiepen, scholen en bekwamen in daar waar mijn hart ligt. Mensen in contact brengen met hun levensverhaal. Om vanuit deze authentieke bron leven en werk in overeenstemming te kunnen brengen met wie zij in wezen zijn. Zo binnen, zo buiten.

Phoenix Opleidingen

De afgelopen 12 jaar vond ik met name bij Phoenix Opleidingen de plek waar ik mij op een diepere laag verder kan scholen. Zowel persoonlijk als professioneel kan ontwikkelen en groeien. Hier heb ik ervaren hoe andere kennis en kunde vanuit deze presentie, diepgaande veranderingsprocessen op gang kunnen brengen en hoe ik deze processen kan begeleiden.

Mijn levensreis gaat verder, mijn wens te blijven studeren en mijn kennis te verbreden en verdiepen zal altijd bij mij zijn. Ik vind het belangrijk mij vanuit mijn hart met mensen te verbinden. Want als er echt contact is, kun je ervaren wat je hoofd nog niet altijd begrijpt. Ik creëer graag ruimte en plek om het vermogen tot groei en het unieke wat in ieder mens aanwezig is te (her)ontdekken en te integreren in leven in werk.

Gericht op de kern

De ontmoeting is onze werkruimte waarin professionaliteit, daadkracht, betrokkenheid, humor en wederzijds respect voor mij als vanzelfsprekend onderdeel zijn. Ik ben gericht op de kern, daar waar het werkelijk over moet gaan. Dat wat voor jou en je omgeving wezenlijk is, anders gaat het niet. We staan stil bij wat is en wat was en wat jij in leven en werk wilt realiseren om meer betekenis en zin te kunnen ervaren en (be)leven.

Ik heb weet van die weg, van de vrede en de rust die er is als ik op mijn eigen plek sta. Van daaruit vertrek ik, kan ik bedding zijn voor mijn cliënten en kader maken. In de ontmoeting met mensen ben ik keer op keer weer geraakt wanneer mensen de moed hebben om de processen van hun leven aan te gaan en trouw te zijn aan zichzelf in contact met de ander.

Ik kijk naar je uit.

Wees welkom met alles wat je bij je draagt.

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag? Bel 06-40764284 of mail me gerust.
Ik kijk naar je uit.