Reacties van cliënten 2019-10-21T12:40:20+00:00

Zin in Werk en Leven

Een plek waar je welkom bent
met alles wat je bij je draagt

Schilderij Johanna Walters
Titel: Mensen nr. 3527
“Wat is de naam van het verlangen?”
vraagt ze de wijze.
Na een lange zoektocht antwoordt hij haar:
“Het verlangen is dat wat je roept.
Je kunt het alleen zelf een naam geven.
Soms is er ineens een vonk
die je verwonderd stil doet staan
En tegelijkertijd maakt dat je op weg gaat.
Eén ding kan ik je wel zeggen:
De naam van het verlangen volgen betekent; thuiskomen.”
Wibe Veenbaas

Ervaringen van mijn cliënten:

Voor mijn persoonlijke ontwikkeling binnen mijn bedrijf sparde ik regelmatig met een coach. Toen ik op een dag met een vraagstuk bij hem kwam kon hij deze niet beantwoorden maar tipte mij om contact op te nemen met Thonny.

Na een eerste kennismaking met Thonny besloot ik om samen met haar aan mijn vraagstuk te gaan werken. Wat vond ik het soms moeilijk! Maar na ieder bezoek zat ik moe maar tevreden in de auto op weg naar huis. Ik voelde me weer wat lichter omdat ik weer een klein stukje van de puzzel begreep. Langzaamaan werd de puzzel dus ook compleet en begreep ik beter wie ik was en waar ik sta in mijn directe omgeving. Bijkomend voordeel was dat mijn zelfvertrouwen enorm groeide en ik zowel zakelijk als privé hier veel profijt van heb.

Loop je even vast en kom je er niet uit? Dan is Thonny iemand die je hier op een deskundige manier mee kan helpen. Haar praktische benadering vanuit haar theoretische leerstof en kennis werkt erg fijn.

Jan Wolfers, Ondernemer

Wat onze gesprekken voor mij betekend en opgeleverd hebben is het volgende:

Het was een beetje een warboel in mijn hoofd en je denkt ik ben 66 dat fix ik wel even. Genoeg levenservaring toch! Dat heb ik niet nodig. Maar ik kwam er niet uit en een lieve vriendin zette me op het spoor van Thonny. In ons 1ste gesprek hadden we meteen een klik. Het was helder, prettig, en we begonnen samen een bijzondere reis. Niet altijd makkelijk, soms confronterend maar altijd was daar een reiziger naast me die de weg liet zien, die de weg lichter maakte, die de weg vrolijker maakte.

De gesprekken gaven me inzicht over wie ik ben, wat ik kan en ook wat moeilijk was. Het heeft mij weer zelfvertrouwen gegeven, mij inzicht gegeven in wie ik ben, wat ik kwijt was en waar ik naar verlang. Ik kan echt zeggen ik heb me ‘waar’ mogen maken.

Heel fijn ook waren de afsluitingen met een mooi aansluitend gedicht.

Ada

Het belangrijkst in de gesprekken met Thonny is voor mij haar aandacht en betrokkenheid. Dit zorgt ervoor dat ‘alles’ bespreekbaar is en wij hier meteen mee aan het werk gaan. Deze steun geeft mij weer energie en nieuwe inzichten met handvatten die ik de volgende dag al kan inzetten.

Alleen zou ik hier niet uitkomen, kan ik niet voelen waar het zo knelt en waarom. Ik gun dit iedereen.

Joke, docent

Ik heb Thonny benaderd omdat ik dacht dat ik een ‘ontwikkelvraag’ had. Ik was op een punt gekomen dat ik niet wist hoe ik verder moest in mijn loopbaan. Ook was er privé veel veranderd waardoor ik even niet meer wist wat ik moest doen. Ik had hulp nodig. Thonny werd mij via via aangeraden en meteen al tijdens een oriënterend telefoongesprekje voelde ik een klik. Thonny heeft niet een vast traject plan maar wil graag aansluiten wat jouw behoefte is. In mijn geval was dat erg onduidelijk omdat ik erg zoekende was. Ze heeft mij juist erg goed geholpen in ontdekken wat ik wil. Ik voelde mij heel erg welkom bij haar.

Toen we het traject gingen starten werd ik ziek en heb een poosje in het ziekenhuis gelegen. Dit bleek uiteindelijk een symptoom van een burn-out te zijn. Tijdens onze eerste paar sessies was ik ook echt een wrak, ik was afstandelijk en verdrietig en zette een masker op. Dit veranderde gedurende onze sessies. Het belangrijkste waar Thonny mij mee heeft geholpen is om uit mijn burn-out te komen en mij het zelfvertrouwen te geven om, zoals het woord het al zegt, op mijzelf te vertrouwen. Ik durfde amper nog beslissingen te maken en was onzeker over alles. Ik ben een stuk relaxter geworden en maak mij minder snel druk om iets.

Wat vooral is gegroeid is een stukje bewustwording, bewustwording van mijn gedrag en wie ik ben als persoon. Door erachter te komen wat belangrijk is in mijn leven (essenties) durf ik daar nu ook echt naar te leven, ik geniet meer van momenten met vrienden, dus echt in het NU te leven, maar geniet er ook van als ik alleen ben (waar ik in het begin erg veel moeite mee had). Ook maak ik mij minder druk om wat anderen denken, wat mij een stuk rustiger maakt.

In het kort, ik ben weer meer mijzelf geworden en durf ook mijzelf te zijn en mijn eigen beslissingen te nemen. Doen wat goed voelt. Mijn weerbaarheid is weer versterkt. En niet te vergeten ik weet welke kant ik op wil met mijn leven en mijn loopbaan! Thonny, enorm bedankt! Iedereen die worstelt met iets in zijn of haar leven, is het een loopbaanvraagstuk of iets persoonlijk, adviseer ik daarom om Thonny in te schakelen.

Lieuwkje, automation applicatie specialist
Kom! Ik kijk naar je uit.

Niemand hoeft alleen: Ik nodig je uit deze innerlijke reis te maken.

Weet je van harte welkom. Graag leg ik in een vrijblijvend persoonlijk gesprek uit wat ik voor je kan betekenen.
Kom! Ik kijk naar je uit.