Persoonlijke ontwikkeling en groei 2019-06-06T14:45:26+00:00

Zin in Werk en Leven

Bied je een plek waar je welkom bent
met alles wat je bij je draagt.

Schilderij Johanna Walters
Titel: Mensen nr. 3527
“Het belangrijkst in de gesprekken met Thonny is voor mij haar aandacht en betrokkenheid. Dit zorgt ervoor dat ‘alles’ bespreekbaar is en wij hier meteen mee aan het werk gaan.
Deze steun geeft mij weer energie en nieuwe inzichten met handvatten die ik de volgende dag al kan inzetten. Alleen zou ik hier niet uitkomen, kan ik niet voelen waar het zo knelt en waarom. Ik gun dit iedereen.”
Fragment ervaring cliënt
Zin in Werk en Leven

Ontwikkeling en groei ligt binnen ieders handbereik.

Een persoonlijk ontwikkelingstraject bestaat gemiddeld uit 6 gesprekken. Het is een intens proces van bewustwording,verandering, persoonlijke groei en herwonnen levenslust. Ik nodig je uit deze innerlijke reis te maken. Het traject persoonlijke ontwikkeling en groei is een passend instrument wanneer je o.a.:

  • meer inzicht wilt ontwikkelen in je handelen, communicatie en gedrag.
  • meer bewust wilt worden hoe deze uitwerking hebben op je omgeving en op jezelf.
  • wilt leren onderscheid te maken tussen ‘wat je doet ‘en ‘wie je in essentie bent’.

We vertrekken vanuit jouw leer/ontwikkelvragen en de vragen die zich gaande je traject blijven aandienen. Keren terug naar wie je bent naar jouw innerlijke stevigheid. Kijken naar het systeem waarin je geboren bent en wat je daar aantrof. En de andere systemen waarin je deelneemt.

In vrijheid jouw pad vervolgen

Dit kijken maakt het mogelijk inzicht te ontwikkelen, in gedrag en mogelijke blokkades die je ervaart en met je hoofd nog niet altijd begrijpt. De context van waaruit het mogelijk wordt te ervaren wat je op dit moment in je leven verwart, verontrust en belemmert om jouw potentie voluit te kunnen leven. Deze inzichten zijn wezenlijk om in vrijheid jouw pad te kunnen vervolgen.

Authentieke, duurzame keuzes maken

Dit ervaren geeft je mogelijkheden om in een bredere context authentieke en duurzame keuzes te maken en weer toegang te krijgen tot deze keuzes. Geeft helderheid over de plek van waaruit jij wilt leven en werken. Maakt het mogelijk je in vrijheid opnieuw te verbinden met wie jij in essentie bent. Dat waar het voor jou over moet gaan in leven en werk.

Kom! Ik kijk naar je uit.

Niemand hoeft alleen: Ik nodig je uit deze innerlijke reis te maken.

Weet je van harte welkom. Graag leg ik in een vrijblijvend persoonlijk gesprek uit wat ik voor je kan betekenen.
Kom! Ik kijk naar je uit.