Hoe ik werk 2019-06-06T14:36:37+00:00
“Thonny werd mij via via aangeraden en meteen al tijdens een oriënterend telefoongesprekje voelde ik een klik.
Thonny heeft niet een vast traject plan maar wil graag aansluiten wat jouw behoefte is. In mijn geval was dat erg onduidelijk omdat ik erg zoekende was. Ze heeft mij juist erg goed geholpen in ontdekken wat ik wil.
Ik voelde mij heel erg welkom bij haar.”
Fragment ervaring cliënt
Zin in Werk en Leven

Jouw vraag is het vertrekpunt voor je traject

We blijven in onze gesprekken steeds opnieuw bij wat op dit moment in jouw leven de meeste verheldering, aandacht en praktische handvatten nodig heeft. In onze eerste ontmoeting onderzoek ik samen met jou waar jij verandering wilt om beter verder te kunnen zowel in je persoonlijke als in je professionele leven.

Na dit eerste gesprek is het helder of we kunnen samenwerken. Samen komen we tot het benoemen van het doel waarvoor je het begeleidingstraject aangaat. Zorgvuldigheid, veiligheid, professionaliteit, daadkracht, humor, wederzijds respect en autonomie zijn hierbij mijn uitgangspunten.

Herwonnen vrijheid en rust

Ik geef regelmatig opdrachten mee, die specifiek aansluiten bij jouw vraag, jouw doel. Dit om nieuwe inzichten en ervaringen in de praktijk te toetsen en ervaren in relatie tot jezelf en de ander. Meestal zijn 6 tot 8 sessies van 75 minuten een uur voldoende om je persoonlijke en professionele verlangens te kennen en om deze vanuit herwonnen vrijheid en rust in de praktijk te kunnen brengen. Aan het einde van het begeleidingstraject is er een evaluatie en een afsluitend gesprek. Wij bespreken of je doel is gehaald, of andere thema’s nog aandacht vragen of dat we afscheid van elkaar gaan nemen.

Voor particulieren en organisaties

Mijn aanbod is gericht op particulieren en organisaties. De opdrachten die ik aanneem voer ik in principe zelf uit. Geregeld werk ik samen met professionals die mijn visie en werkwijze delen. Individuele begeleiding vindt plaats in mijn werkruimte in Amerongen. De groepsbijeenkomsten organiseer ik in de omgeving van Amerongen, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal of in company. Weet je van harte welkom. Heb je een vraag bel of mail me gerust. Wil je kennismaken met mij en of mijn manier van werken bel of mail me dan voor een het maken van een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

vragen en ervaringen

Lees hier de vragen en ervaringen van mijn cliënten

Wil je kennismaken met mij en of mijn manier van werken bel of mail me gerust voor een oriënterend gesprek.
vragen en ervaringen