Herfst 2014

Oranje lampion (4)Het is herfst, het leven in de natuur is zich langzaam aan het terugtrekken, een tijd van loslaten. Een mooi moment om bij deze natuurlijke beweging aan te sluiten, meer naar binnen te keren, de ontmoeting met jezelf aan te gaan.

Na een fantastisch mooie zomer, sta je nu weer voor het oppakken van het leven van alle dag. En voor je het weet zit je alweer in het ritme van werk, school en gezin en is de waan van de dag degene die jou leidt. Hoe gemakkelijk vervliegt ons ‘zomerse verlangen’ om meer tijd te maken voor de rust en de vrijheid die zoveel verdieping en verbinding opleveren met jezelf en met je naasten. In de praktijk blijkt dit een lastig te klaren klus.Maar dit levens verlangen laat zich niet zo makkelijk de nek omdraaien. Wanneer we het blijven negeren of onderdrukken laat het zich steeds vaker horen in de vorm van onrust, weerstand, lusteloosheid en een gevoel van zinloosheid.

De driedaagse “In stilte thuiskomen” biedt je de ruimte en de stilte om het contact met jezelf te Reactie Susanhernieuwen en te onderzoeken wat er voor jou werkelijk toe doet. De natuur in Nationaal Park de Weerribben vormt hiertoe de bedding en inspiratiebron. Ik begeleid je in het erkennen van jouw levensvragen van dit moment en reik je de mogelijkheid om in alle rust hierop af te stemmen. In deze context van rust, weg uit de hectiek van alle dag en met behulp van intensieve persoonlijke begeleiding, krijg je inzicht in waar het voor jou werkelijk over moet gaan en waar je voor wilt gaan en staan. Je hebt daarmee, vanuit trouw aan jouw essentie, de belangrijkste eerste stap gezet. Tijdens de driedaagse verblijf je in het compleet ingerichte tuinhuis en worden koffie, thee en alle maaltijden verzorgd.Deze driedaagse kost € 595,- euro.

Vanaf september 2014 is het weer mogelijk om bij mijn bureau vanuit de Ziektewet een Iro-traject of een COA- traject te volgen. Deze en meer informatie vind je op mijn website.

Of kun je zowel via de mail als telefoon je vragen stellen.

Van harte welkom

By | 2019-05-31T20:20:47+00:00 oktober 12th, 2014|Nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment